GUYON SUROBOYOAN PDF

  • June 17, 2019

Cerita humor kategori Humor Suroboyoan tentang Terjemahan Lagu Boso Jowo. Download Guyon Suroboyoan apk 1 and all version history for Android. Aplikasi bacaan humor yang bisa dibaca sewaktu santai atau saat di. Guyon suroboyoan halaman 2. DIUBER CELENG Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. “Waras ta!! ” jare Brudin ndhik Bunali. “Waduh.

Author: Nikor Vudozilkree
Country: Russian Federation
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 21 November 2016
Pages: 431
PDF File Size: 5.13 Mb
ePub File Size: 3.3 Mb
ISBN: 454-2-81622-830-8
Downloads: 16711
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoojora

Mari njaluk wedhak, Sudjak pamitan mulih. Pas didhelok, tangane Sudjak putih kabeh. Sore-sore jam 3 onok tamu teko omahe Cak No. Bojone Turkan ketok seger mergo gak loro blas, bayeke yo seger, Turkan yo sik isok mesam-mesem. Humor Lucu Bahasa Jawa Lengkap.

Guyon Suroboyoan

Mari ngono arek loro mbukak krane truk tanki avtur. De’e takok opoko kok nangis. Who Viewed My Profile? Download free apps, games, themes, wallpapers, ringtones, and more for phones and tablets. Sebelahe tentara mau onok arek lanang gondrong umure 25an. Sisuke Wonokairun teko maneh ndhik minimarket, saiki tuku biskuit balung pakane asu. Dikiro aku pengecut tah, lek aku suroboyoaan gak usah ngenteni peteng.

  CONQUER YOUR CAMPUS MARK REDMAN PDF

Wis tah tak jamin gak bakal nyatek. Didelok ndik ruang tunggu, endi arek iki. Bareng botole dijupuk dhadhak metu beluke, Kayat mencolot kuaget. Mat Pithi lara untu. Ambek Pak Mudhine kertase iku mau langsung disaki, rasane kok gak tepak moco surat wasiat saiki, pikire pak Mudhin.

Arek telu iki niteni, ben dino bosse mesti mulih ndhisiki, jam loro awan ngono wis guyo.

Guyon Suroboyoan for Android – APK Download

Karo Wak So, Turkan ditakoni kiro-kiro sak piro kuate nanggung lorone wong babaran. Mari ngono pak Mudhin ngerogoh surat ndhik sake, bareng diwoco tibake munine.

Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang gugon, anake dikongkon mulih “Wis kono muliho, koen ngrewangi ibumu. Berhubung abhot, betone digotong wong loro terus disurung mlebu lobang. Lek onok sing suroboyyoan langsung dikandhakno aku. Gak urung, sing jenenge pacarane arek sak iki, gakcumak dulat-dulit, tapi yo dulak-dulek. Sing kedua maju anake wong dhodhol mracang.

Pas surovoyoan alas, wong mungsuhe yo gak main-main, pasukan Gurkha, jare, Mat Pithi kepeksa ngorban-no sikile sing ngidhek ranjau darat. Sisuke, Wonokairun teko maneh ndhik tokone Bunali kate tuku rokok. Mari ngesaki surat pak Mudhin nerusno ndungone.

  ABNT NBR 13249 PDF

Wis pirang-pirang dina iki Mat Pithi nek nguyuh mesti golek nggen sing rodok sepi. Pertama Wonokairun isin-isin gak gelem, tapi mari dibujuk-bujuk akhire gelem.

Sumar yo ndhelok lek jerigen lengo gase wis diisi full. Padahal sing tak sun mau iku tanganku dhewe”.

Menene onok interlokal maneh lek ibuke cak Srondhol tibo kepleset ndhik jedhing, mati pisan. Jare arek-arek sampeyan wis rabi ping telu. Gak sui Bunali teko katene andhok pisan. Buat Pemirsa yang dari Jawa Tengah Lunga nang dokter mata dituntun anake mergo gak eruh dalan.