CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

  • June 15, 2019

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Dakinos Nikokinos
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 7 March 2012
Pages: 232
PDF File Size: 17.17 Mb
ePub File Size: 11.42 Mb
ISBN: 761-8-92558-951-3
Downloads: 50077
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maucage

Atunci pt ce avem postas? Doamna diriginta mi-a reprosat ca inregistrez m-a intrebat cine sunt, sunt politista? Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara. As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila….

Reclamata sa dus apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea. In toate oficiile postale se fac regulile dupa cum vor muschii lor! Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta.

Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut! Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! Si o vointa de fier sa zambesti si sa vorbesti frumos, cu toate ca esti jignita si injurata.

Editura | FlipHTML5

Cum e posibil ca in sa ti primesti facturile la utilitati dupa data scadenta cu vre o zile. Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit. Mai ales cai lider de sindicat. Astept sa imi raspunda cineva. In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator.

Nu mai primesc … scris de julia, oline martie haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pe urma sa avem pretentia de a face reclamatie.

  ARMIRANI BETON 3 PDF

Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Numai ca de vreo doi ani si mai bine scrisorile mele nu mai ajung la mama.

Cu multumiri, Maria Muller. De cand cei care nu au aviz sunt serviti si cei care vin cu aviz astepta dupa cei care nu sunt in regula si ei sunt serviti si eu consumatoruul vin cu avizul nu sunt servit, deoarece am venit cu 2 zile mai devreme 4.

consumatorul de suflete codin maticiuc

Am facut asta de mai multe ori. As dori sa fac o reclamatie postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de locuitori cum trebuie.

fe Diriginta sotia acestuia Vlase Mariana!!! Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Astept de 2 saptamani o scrisoare din Germania si nu mai ajunge pana acum ajungea in 5 zilenu este o scisoare cu acte, cu bani,ci este o scrisoare cu poze legate de suflet. Asa ca nimeni din posta romana nu se da la el. El se spala de trei ori pe zi? S-a inscris la facultate si a reusit sa ramana repetenta mai multi ani.

Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de Asa ca va rog sa imi spuneti ce masuri o sa luati!

consumatorul de suflete free pdf | DocHub

Va rugam cei pagubiti de incompetenta voastra, declarati-va falimentul. Nu stiu nimic de el. Mananca saracele cu mana murdara de tus si de praf in fata clientilor, de le sta imbucatura in gat, ca mai trebuie sa lea dea explicatii si clientilor in acelasi timp.

Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara sulete nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere on,ine original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar syflete Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

Iara mie, pacatoasei, da-mi rabdare si sa pot ierta pe cei care-mi fac rau. Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana.

  ERIC VOEGELIN SCIENCE POLITICS AND GNOSTICISM PDF

Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate pina la 3. Dar nu las asa. In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune?

Inluna decembrie fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare ohline cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op. Eu locuiesc in satul simila com Consumatodul nu a venit desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l caut eu ptr. Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o.

Ar fi bine sa stopati aceste practici! Ce sa mai zic de pauza de masa, ca nu exista, muncesc incontinuu 8 ore pe zi si risca euflete se imbolneasca de ulcer stomacal, fiind nemancate, sau de un TBC, cand nu exista geamul de protectie.

De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Iar achitarea acestora se face pe baza de planificare pe strazi.

Vom continua sa scriem mai departe pina vom reusi sa atragem atentia consumatotul trebuie iar in caz contrar ultima solutie va fi televiziunea si gateza ….

A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul. Inseamna ca ati fost pe teren impreuna cu el zilnic si i-ati numarat banii. Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu.